кщо ви щойно закінчили будівництво власного котеджу, то для вас найважчий час вже позаду. Не чутно гуркоту бетономішалки, земельну ділянку звільнено від будівельного сміття, і робітників вже немає давно. І, нарешті, ви стоїте на першому поверсі свого будинку, відчуваючи насолоду від відчуття, що ви – повноправний господар будинку. Але перед вами вже виникають питання, цікавіші, ніж розробка архітектурного проекту та будівництво власного будинку. Ці питання стосуються облаштування інтер’єру в кожній кімнаті.

Проаналізуємо, який вид може набувати ванна в заміському будинку. Її інтер’єр у жодному разі не буде схожим на дизайн ванної кімнати в панельному будинку. Адже площа ванної кімнати у своєму будинку набагато більша, ніж у квартирі, тому, крім предметів сантехніки, ви зможете розмістити в ній душову кабіну, всілякі шафки та дзеркала. А в інтер’єр кімнати, що знаходиться поруч, прекрасно впишеться автоматична пральна машина. У кімнаті для прання, яка зазвичай примикає до приміщення ванної, можна сушити і гладити білизну. Тому ванна кімната завжди матиме охайний вигляд, без розвішаних на мотузках колготок та нижньої білизни.

Роблячи дизайн котеджу, з ванної можна зробити справжній шедевр. Наприклад, кахель на стінах із блискучою поверхнею наповнить приміщення світлом, а мозаїка надасть інтер’єру вишуканості. Якщо ви мрієте про море, то на стіни ванної кімнати наклейте світло-блакитний кахель, під стелею пустіть бордюр з водоростями та рибками. Перед сантехнікою розмістіть килимки у морському стилі, повісьте такі ж рушники та штору для ванної.

Якщо вам подобається бувати в тропіках – вам підійде світло-зелений кахель, штора може бути прозорою, а килимки для ванни повинні бути ворсові, як жива трава. Розмістіть по кутках горщики з живими квітами – вони оживлять інтер’єр і додадуть йому завершеності.

Чи вам імпонує східний стиль? Щоб замовити дизайн квартири в цьому стилі, вам доведеться дотримуватись натуральності, тому що цей стиль має на увазі вживання природних матеріалів у світлій кольоровій гамі. На стінах добре виглядатиме плитка під бамбук, рисовий папір, дерево, солому. А меблі та сантехніка мають бути легкими, підвісними.

Не забувайте, що кожен член вашої сім’ї багато разів на день відвідує ванну в будинку. Тому вона має бути зручною та красивою. І якщо ванна буде облаштована зручно, а її інтер’єр буде добре продуманий, то гарне самопочуття і краса не залишать членів вашої родини.

Компанія “Сервіс Буд Плюс” виконує як будівництво заміських будинків (котеджів) під ключ, так і займається їх внутрішнім облаштуванням, включаючи ванні кімнати . У разі Вашої зацікавленості, ми можемо оперативно розпочати роботи з будівництва котеджу або виконати все внутрішнє облаштування: оздоблювальні роботи, плиткові роботи, штукатурні роботи, електротехнічні роботи тощо. Всі роботи виконуються з високою якістю та в задані терміни!